FRAAI | Home & Living is een wereldwijd bekende woonmerk op het gebied van wonen. Hierbij ligt de nadruk op vloerkleden, maar ook schapenvachten, salontafels en antislip onderkleden worden meegenomen met Fraai. Bij FRAAI draait het om mooi, beeldig, knap, sierlijk, uitmuntend en smaakvol oftewel de synoniemen van het woord ‘fraai’. Dit zie je terugkomen in de producten van ons.

Over ons

01Hoe het begon

FRAAI | Home & Living is ontstaan vanuit het idee dat een gezellig en sfeervol interieur voor iedereen toegankelijk moet zijn, ongeacht budget of woonstijl. Inmiddels zijn wij ruim 90 collecties in uiteenlopende stijlen verder, van vintage tot modern, Bohemian, Scandinavisch en nog veel meer!

02Merkwaarden

Trendy, betaalbaar en inspirerend: als hét vloerkledenmerk van Nederland en België willen we ieder interieur voorzien van dat beetje extra. Dé finishing touch die van een huis, een thuis maakt. Voel je thuis met een vloerkleed van FRAAI!

03Missie & Visie

FRAAI | Home & Living is een jonge brand vol ambitie. We willen top of mind zijn op het gebied van vloerkleden. Daarom dagen we onszelf iedere dag uit om vernieuwende, prikkelende producten te ontwikkelen en een sfeervol interieur toegankelijk te maken voor iedereen.