FRAAI | Home & Living is een wereldwijd bekende woonmerk op het gebied van wonen. Hierbij ligt de nadruk op vloerkleden, maar ook schapenvachten, salontafels en antislip onderkleden worden meegenomen met Fraai. Bij FRAAI draait het om mooi, beeldig, knap, sierlijk, uitmuntend en smaakvol oftewel de synoniemen van het woord ‘fraai’. Dit zie je terugkomen in de producten van ons.

Blog

Assortiment Fraai

FRAAI | Home & Living heeft een breed assortiment in vloerkleden, schapenvachten, salontafels en antislip onderkleden. Hierbij is de nadruk te vinden op vloerkleden. Met een assortiment van bijna 100 vloerkleden collecties zien wij dat er nog altijd ruimte is voor ontwikkeling. Vloerkleden kan je heel breed indelen, omdat er binnen vloerkleden ook verschillende soorten zijn, die je kunt verdelen in ruimte, type, materiaal en soort vloerkleed.

Voor ruimte kun je denken aan vloerkleden voor in de woonkamer, eetkamer, slaapkamer, zolder, kinderkamer, de keuken, tuin, balkon en de terras. Bij type en soort kun je denken aan vintage, hoogpolig, laagpolig, patchwork, wasbaar, Scandinavische, modern, retro, klassieke, berber, kelim, Perzisch, Oosters, rond, vierkant, rechthoek, ovaal of een vrije vorm. Bij materiaal kun je denken aan wol, jute, katoen, polypropyleen, polyester, viscose, hennep, leer, chenille, sisal, velvet, velours en synthetische vloerkleden.

Ondanks dat bovenstaande een beeld geeft van vloerkleden, betekent het niet dat het beperkt blijft tot bovenstaande vloerkleden. Er zijn tal van soorten, designs, kleuren, materialen van vloerkleden, die continu in ontwikkelen blijven.