FRAAI | Home & Living is een wereldwijd bekende woonmerk op het gebied van wonen. Hierbij ligt de nadruk op vloerkleden, maar ook schapenvachten, salontafels en antislip onderkleden worden meegenomen met Fraai. Bij FRAAI draait het om mooi, beeldig, knap, sierlijk, uitmuntend en smaakvol oftewel de synoniemen van het woord ‘fraai’. Dit zie je terugkomen in de producten van ons.

Blog

Geschiedenis Fraai

FRAAI | Home & Living oftewel Fraai is opgericht in 2016 met als doel een verrijking te zijn in ieder interieur. Een reis in de tijd laat zien hoe Fraai met vloerkleden de hand naar zich toe trekt. Hierbij is de productie van groot belang. Door de jaren heen veranderen producten in kwaliteit. Waar vroeger alles met de hand werd geweven, zijn er nu machines die het nu veel sneller doen. In kwantiteit speelt dit ook een grote rol, want producten worden nu in grote getalen geproduceerd. Dit productieproces van handgeweven tapijten/vloerkleden begon in het midden oosten en is door de jaren heen meer verschoven naar het oosten. Dit uit zich niet alleen met een reis door tijd, maar ook een reis door de wereld.

Producten worden tegenwoordig overal ter wereld geproduceerd. Ieder land heeft dan ook zijn eigenschappen, waar die in uitblinkt. Om op de hoogte te zijn van dit proces is het belangrijk om op dit wereldtoneel aanwezig te zijn. Fraai is dan ook actief op dit wereldtoneel. Om in te spelen op de klantwensen, die voortdurend veranderd en op de toekomst, die vanuit productieprocessen en uit de geschiedenis continu aan het veranderen is, is dit geen makkelijke klus. Fraai heeft dan ook door de jaren een methode gevonden, waarbij het kan inspelen op zowel de nieuwe behoeftes vanuit de klant en de veranderingen in de woonwereld. Zo heeft Fraai vintage vloerkleden nieuw leven in geblazen. ‘De nieuwe moderne vintage vloerkleden’ is een mooi/fraai voorbeeld van hoe Fraai miljoenen gezichten blij maakt.