FRAAI | Home & Living is een wereldwijd bekende woonmerk op het gebied van wonen. Hierbij ligt de nadruk op vloerkleden, maar ook schapenvachten, salontafels en antislip onderkleden worden meegenomen met Fraai. Bij FRAAI draait het om mooi, beeldig, knap, sierlijk, uitmuntend en smaakvol oftewel de synoniemen van het woord ‘fraai’. Dit zie je terugkomen in de producten van ons.

Blog

Woonkamer

Om een beeld te geven hoe FRAAI | Home & Living bijdraagt in een interieur hebben wij een selectie gemaakt met sfeerbeelden in een ruimte. Op deze pagina laten we beelden zien in de woonkamer van hoe Fraai hieraan heeft bijgedragen. Laat je inspireren!

Misschien is de woonkamer de plek in huis waar jij je het meest thuis wilt voelen. Het is de plek waar je na werken thuis komt en kan ontspannen. In de woonkamer gaat het om jezelf vinden. Het is voor iedereen anders. Iedereen heeft een eigen perspectief over hoe zijn of haar woonkamer eruit moet zien. De een wilt meer kleur en de ander wilt juist geen kleur. Het kan natuurlijk ook goed zijn dat je juist een balans wilt tussen deze twee. Om je een beeld te geven hebben wij woonkamers op een rijtje gezet, die inspireren.