FRAAI | Home & Living is een wereldwijd bekende woonmerk op het gebied van wonen. Hierbij ligt de nadruk op vloerkleden, maar ook schapenvachten, salontafels en antislip onderkleden worden meegenomen met Fraai. Bij FRAAI draait het om mooi, beeldig, knap, sierlijk, uitmuntend en smaakvol oftewel de synoniemen van het woord ‘fraai’. Dit zie je terugkomen in de producten van ons.

Producten

Vloerkleden

FRAAI | Home & Living heeft een rijk assortiment aan vloerkleden. Vloerkleden van FRAAI | Home & Living zijn tegenwoordig niet meer weg te denken bij wooneigenaren. Vloerkleden in het algemeen geven in huis of in de tuin een warmvolle sfeer, die bijdragen aan rust en lekker thuiskomen.

Tijdloos

Unieke designs

Met liefde geproduceerd

Buitenkleden

In het verlengde van vloerkleden zijn buitenkleden helemaal hot! Wij merken dat het weer langer en steeds warmer begint te worden. Het is dan ook niet gek dat we tegenwoordig de woonkamer verplaatsen naar de tuin of het balkon. Het inrichten van de tuin of balkon heeft dan onder veel tuinbezitters of balkoneigenaren veel interesse opgewekt. Het is dan ook niet gek dat de vraag naar buitenkleden enorm is gestegen. Om in te spelen op die enorme vraag naar buitenkleden heeft FRAAI | Home & Living tal van verschillende buitenkleden ontwikkeld.

Design 0
Development 0

Kinderkleden

Heb jij thuis kinderen, die slapen in een kinderkamer? Dan weet jij wellicht nog hoe jouw kinderkamer er vroeger uit zag en/of heb jij inspiratie opgedaan hoe een kinderkamer eruit moet zien. Het is dan ook niet gek dat jij een kinderkleed hebt liggen in de kamers van je kinderen. Ook FRAAI | Home & Living heeft oog voor het kinderhart.

Babykleden

Ben je net vader of moeder geworden? Gefeliciteerd! Misschien zijn jullie nog in verwachting van een kleine, dan is de kans groot dat jullie een leuke babykamer aan het inrichten zijn. Een van de leukste woonaccessoires die niet in een babykamer mag ontbreken, is een babykleed. Babykleden geven nog meer flair en laten je baby’s heerlijk tot rust komen.