FRAAI | Home & Living is een wereldwijd bekende woonmerk op het gebied van wonen. Hierbij ligt de nadruk op vloerkleden, maar ook schapenvachten, salontafels en antislip onderkleden worden meegenomen met Fraai. Bij FRAAI draait het om mooi, beeldig, knap, sierlijk, uitmuntend en smaakvol oftewel de synoniemen van het woord ‘fraai’. Dit zie je terugkomen in de producten van ons.

Blog

Landen

FRAAI | Home & Living is niet alleen in Nederland populair. Ook buiten Nederland begint het los te komen bij het internationaal publiek.

België

België is net als Nederland een klein land, maar net als Nederland heeft België ook een groot inwoneraantal. Hoewel er veel overeenkomsten zijn, zijn er ook veel verschillen. Om ook op de behoefte van de Belgische klant in te spelen, is het belangrijk dit door te meten en dit te verwezenlijken voor het Belgische publiek.

Duitsland

Een andere buurland van ons is Duitsland. Duitsland is vele malen groter dan Nederland. Dit uit zich geografisch, maar ook qua inwoners. Net als België hebben de Duitsers ook weer andere wensen. Ook hier weet FRAAI | Home & Living zich keer op keer te verbazen. Met een ruim aanbod aan collectie, zien wij hoe collecties aanslaan in Duitsland.