FRAAI | Home & Living is een wereldwijd bekende woonmerk op het gebied van wonen. Hierbij ligt de nadruk op vloerkleden, maar ook schapenvachten, salontafels en antislip onderkleden worden meegenomen met Fraai. Bij FRAAI draait het om mooi, beeldig, knap, sierlijk, uitmuntend en smaakvol oftewel de synoniemen van het woord ‘fraai’. Dit zie je terugkomen in de producten van ons.

Blog

Vloerkleden Fraai

Wie aan FRAAI | Home & Living denkt, denkt aan vloerkleden. Wij zijn uiteraard super trots op onze vloerkleden. Met bijna 100 collecties in vloerkleden, zien wij hoe wij elke keer weer een interieur omtoveren tot een vertrouwde ruimte. Om je een beeld te geven lichten wij de populairste collectie toe.

Wonder

De wonder collectie van Fraai is een vintage vloerkleed, maar in een modern jasje. De overweldigende kleuren groen en geel maken deze collectie enorm aantrekkelijk in een modern interieur. Kijkend naar de prijs kun je vaststellen dat het relatief goedkoop is.

Comfy

De Comfy collectie van Fraai is misschien wel het meest zachte vloerkleed wat er is. Met een dikte van 35mm is hij adembenemend zacht om er in te lopen. Je voeten verdwijnen als het ware door de hoge pollen. Naast dat dit lekker zacht aanvoelt, zijn de Comfy vloerkleden kleurrijk. Maar liefst 14 kleuren en verschillende vormen maken dit zachte vloerkleed enorm gewild.