FRAAI | Home & Living is een wereldwijd bekende woonmerk op het gebied van wonen. Hierbij ligt de nadruk op vloerkleden, maar ook schapenvachten, salontafels en antislip onderkleden worden meegenomen met Fraai. Bij FRAAI draait het om mooi, beeldig, knap, sierlijk, uitmuntend en smaakvol oftewel de synoniemen van het woord ‘fraai’. Dit zie je terugkomen in de producten van ons.

Wie we zijn
Een jong team van proffesionals op het gebied van interieur, woon- en lifestyle.

01Over ons

Uiteraard begint onze reis van vloerkleden in de productiefase. Een reis die over de hele wereld afspeelt. Dit zie je bij producten sterk terugkomen. De zorg van medewerkers spelen hier een grote rol.

02Perfect Design

FRAAI | Home & Living heeft als doel om ieders interieur op te vrolijken en een bijdrage te leveren aan de interieurstyling. Een interieur die wij hebben kunnen op vrolijken staat vaak gelijk aan een blije consument.

03Vrolijke klanten

Het luisteren naar de klant, oog voor detail en een goede klantervaring spelen een grote rol bij produceren van nieuwe producten. Hierbij werken wij nauw samen met partijen, waar je terecht kunt voor onze artikelen.

Eigenschappen

Onze kwaliteiten

De kwaliteiten van FRAAI | Home & Living zitten in ons team. Het team van FRAAI | Home & Living bestaat uit Young Professionals, die oog hebben voor detail. Hierdoor worden hoogkwalitatieve vloerkleden geproduceerd voor een schappelijke prijs.

Design 0
Ontwikkeling 0
Skills 0